HUR BLIR DU BÄST PÅ MUSICAL.LY?

musical.ly har växt explosionsartat och är den hetaste plattformen just nu! Appen låter dig skapa din egen musikvideo där du mimar till dina favoritlåtar och lägger på effekter för att sedan publicera. musical.ly har på nolltid blivit jättepopulärt i Sverige och flera profiler har blivit kändisar.
Nina Lundberg och Isabella Henriksson är två av stjärnskotten. De skapade sitt konto ”isanina” på musical.ly i juni och har redan över 60 000 fans. Nu leder de vår tävling #TrollsChallenge för filmen Trolls som har biopremiär i Sverige den 28 oktober. I samarbete med vår kund Twentieth Century Fox ska de arrangera tävlingen på musical.ly där de gör en musikvideo till Justin Timberlakes superhit ”Can’t Stop the Feeling” som är soundtrack för filmen. Delta i deras Party och gör din version av låten på musical.ly för att vinna biobiljetter till filmen.
Men hur blir du en stjärna på musical.ly? Här kommer Nina och Isabellas bästa tips!
Varför startade ni ett musical.ly konto? 
Vi gillar musik och dans och vi tycker det är roligt att göra videos.
Hur fick ni så mycket följare?
För att vi är så bra! Nä, vi skojar bara. Men många verkar gilla det vi gör! Vi blev featured (en video lyftes fram av musical.ly och var synlig på appens startsida) ganska tidigt och då fick vi många följare och likes.
 
Vilken är den bästa videon som ni själva har gjort? 
Det är musicallyn till låten Dancing On My Own.
 
Vem tycker ni man ska följa på musical.ly
Tre musically konton som vi tipsar om är BabyAriel, KristenHancher och Nattid.
 
Vad är era bästa tips för någon som vill få många följare på musical.ly?
Vi är aktiva på vårt konto och lägger upp nya videos ofta. Vi gör vår grej, är oss själva och har roligt. Och det hoppas vi syns!
Kan du göra en bättre musical.ly? Upp till bevis på musical.ly under #TrollsChallenge

About Jonathan Liedman

I am Jonathan, the "surfer wannabe" and co-founder of Wicked Society. Instead of spending my days on a surfboard I live and breath mobile social networks. You are free to contact me at any time. Wicked out!