where to buy cipro online buy clomiphene for men buy clomid online price xenical orlistat 120mg to buy viagra online price of ciprofloxacin

LEGO BATMAN PÅ TINDER?

//LEGO BATMAN PÅ TINDER?

LEGO BATMAN PÅ TINDER?

LEGO Batman är känd för att alltid använda sig av den senaste tekniken och trenderna för att stoppa mörkrets krafter. Nu använder han samma strategi för att fånga vår uppmärksamhet i sociala medier inför premiären den 10 februari av årets mest efterlängtade film The LEGO Batman Movie!

 

Tinder är hetare än någonsin och lagom inför Alla Hjärtans Dag så letar LEGO Batman efter drömdejten i appen. Med sin ödmjuka framtoning så skriver han i sin profil att han alltid rockar svart, betonar att Robin inte är hans son och att om du är kompis med Superman kan du swipa vänster direkt.
Sociala medier handlar om transparens för varumärken och i mångas ögon blottar du dig som mest i en app som Tinder. Vi är vana vid att se Batman på den stora skärmen men i lanseringen för filmen så låter vi alla fans komma honom lite närmare inpå vardagslivet för att skapa buzz kring filmen.

 

LEGO BATMAN EVIL KERMIT
BATMAN MEME
Uppdragsgivare är Warner Bros. Pictures och vi på Wicked Society har skapat allt content som distribueras i filmbolagets sociala medier och på kampanjkonton som i fallet för Tinder. Kampanjen bygger på att skapa igenkänningshumor för alla åldrar för att uppmuntra till organisk spridning i sociala medier.

 

Utöver Tinder så har vi valt att anamma andra heta trender i sociala medier så som memes. Vi har iscensatt några av det senaste årets mest populära memes med LEGO Batman där vi bland annat ser hans take på det virala fenomenet ”Evil Kermit”.

 

Tidningsomslag

 

2017 är det viktigare än någonsin att skräddarsy sitt material efter plattformen det publiceras i. Det går inte att kopiera och klistra in samma utförande i alla kanaler. Det handlar om att förstå målgruppen och att spegla deras beteende i respektive kanal som i fallet för LEGO Batman.
Wicked out!
By | 2017-02-14T15:11:28+00:00 februari 14th, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

I am one of the proud founders of Wicked Society! I hope you enjoy our site, you are most welcome to be here. Hope I will hear from you soon! - robin@wickedsverige.se