Snapchat Workshop

/Snapchat Workshop
Snapchat Workshop 2016-01-04T16:36:41+00:00

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Snapchat i världen 2

WICKED SOCIETY: ALLT OM SNAPCHAT 

Varför Snapchat ska vara en del av din strategi, hur en mjukvara för Snapchat ger dig nya möjligheter och var Tom Cruise den första Snapchatanvändaren?
En halvdagskurs hos er om allt som berör det du behöver veta om Snapchat. Vi vägleder dig genom världens snabbast växande sociala medie och går igenom grundläggande information så som funktioner, tips och tricks men framförallt hur DU som varumärke kan använda Snapchat.

LÄR DIG ALLT OM SNAPCHAT!

Det finns många anledningar till varför de varumärken som hittat till Snapchat älskar att vara där! Det finns en stor efterfrågan för att lära sig hur Snapchat fungerar och hur du kan göra det till en del av din strategi. Vi går igenom:
  • Alla tips och tricks du behöver känna till när du ”snapar”
  • Hur varumärken ska använda Snapchat
  • Varför det pratas om Snapchat som det nya TV-formatet
  • Hur Snapchat utgör ett hot mot Facebook och andra etablerade sociala medier
  • Hur vår mjukvara ger dig möjlighet att samla och analysera statistik
+ mycket mer!
Är du intresserad av vår halvdagsworkshop? Vi utbildar er enligt era önskemål och skräddarsyr innehållet enligt ert varumärke och mål. Intresseanmälan sker till Jonathan@wickedsociety.se

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Snapchats-utveckling-i-jämförelse-med-andra-sociala-medier-med-Wicked-Society-web

STÖRRE ÄN FACEBOOK 

Facebook banade vägen för sociala medier men nu tar de sociala medierna som riktar sig till mobilt användande över i de yngre åldrarna. Tydligast blev det när Internetstiftelsen släppte ett smakprov på sin rapport ”Svenskarna och Internet 2015” i början av oktober. Här framgår det att både Instagram och Snapchat gått om Facebook i användande bland de yngre i åldrarna 12-15 år. Den största överraskningen i mångas ögon är Snapchat som dykt upp från ingenstans och nu är det tredje största sociala mediet i åldersgruppen 16-25 år med 64 % användande och näst största i åldrarna 12-15 år med hela 81 % användande. Totalt uppger över 1 miljon svenskar att de använt Snapchat. Vi ser en otrolig utvecklingskurva och nätverket har vuxit med rekordfart! Men vad är Snapchats hemliga recept till framgång? Det går vi noggrant igenom tillsammans på vår halvdagskurs.

KURSLEDARE

Jonathan Liedman

Är ”the surfer wannabe” och medgrundare av Wicked Society. Istället för att spendera sina dagar på surfingbrädan så lever och andas han sociala medier. Bli bäst i mobila sociala medier och följ honom på vår blogg för tips, tricks och trender!

Robin Årman

Medgrundare av Wicked Society. Bland annat har han synts som expertpanel gällande ungas mediekonsumtion i Aktuellt på SVT2.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]